MEE
regio NOORDWEST-HOLLAND april 2015
Blijf in beweging!

‘Stilstand is achteruitgang’, dat spreekwoord is zo oud als de uitvinding van het wiel. Naast mijn persoonlijke voorliefde om in beweging te blijven, is dit ook de reden dat de Stichting Vrienden MEE zich inzet om innovatieve projecten te ondersteunen. Zo zijn wij er meer dan trots op dat De Werkwinkel geopend is en dat er een schitterend tennisnetwerkevent georganiseerd wordt voor het goede doel. Lees in deze nieuwsbrief meer over hoe wij, samen met partijen die het zelfde doel hebben, alles uit de kast halen om iedereen naar vermogen mee te laten doen in de maatschappij. Samen sterker voor kwetsbare burgers!

Jaap Purmer, bestuurslid Vrienden MEE Noordwest-Holland.

 
Europarlementariër Tang: "Mensen een kans geven op werk"

“Ik ben heel nieuwsgierig naar wat ik vandaag zal zien”, zei Paul Tang op 2 april tijdens een werkbezoek bij werkervaringsproject Supporters voor Supporters in het AFAS Stadion van AZ. Tang is Europarlementariër namens de Partij van de Arbeid, en als politicus vindt hij Supporters voor Supporters een interessant en mooi initiatief. Als voetballiefhebber kwam hij opdagen met een AZ-stropdas. Om het verslag te lezen van oud-deelnemer aan het project Niels van Beelen, die nu succesvol bij MEE Noordwest-Holland werkt, klik hier.

 
AZ, Alkmaar en MEE verlengen samenwerking

In het AFAS Stadion is op donderdag 19 maart een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de gemeente Alkmaar, AZ, MEE Noordwest-Holland en de stichting Vrienden MEE Noordwest-Holland. Doel van de samenwerking is om projecten in te zetten en zo werkervaringsplaatsen te realiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De twee projecten waar de samenwerking zich voornamelijk op richt zijn De Werkwinkel en Supporters voor Supporters.

LEES MEER >>

 
Vrienden MEE Noordwest-Holland

Jaap Purmer, voorzitter
Lenda Bruin, bestuurslid
Hannah de Vilder, bestuurslid
Eric Otten, penningmeester
Raoul van der Wel, projectcoördinator

 

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie
 
Tennis MEE voor het goede doel!
Op woensdag 17 juni organiseren MEE, Vrienden MEE en Alkmaar Sportstad een tennis-netwerkevent voor het goede doel: minimaal 80 sportabonnementen voor mensen met een beperking. Daarnaast is er een driegangendiner bereid door Ben van Beurten (bekend van Jamie Oliver’s Fifteen) en komt Dennis van der Geest spreken.

Geef je hier op. Doe het snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij!
 
Werkervaringsplaatsen in 2015 via De Werkwinkel
In 2015 is De Werkwinkel van start gegaan. Doel van dit ambitieuze project is om 150 kwetsbare werkzoekenden, die niet in staat zijn zelf een baan te vinden, werkervaring op te laten doen bij bedrijven, instellingen en (sport-)verenigingen. De Werkwinkel is gestart in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Voor meer informatie over dit project, kijk op
www.meenwh.nl/werkwinkel.
 
Vrienden gezocht!
Het leven is veel leuker met vrienden. Samen dingen ondernemen en realiseren. Dat is ook waar Vrienden MEE Noordwest-Holland voor staat. Bent u benieuwd hoe u kunt helpen om projecten te ondersteunen? Of heeft u zelf steun nodig bij een innovatief project? Dit kan in financiële zin zijn, maar zeker ook met kennis, expertise en ons netwerk. Kijk voor meer informatie! op www.vriendenmee.nl
 
naar vriendenmee.nl  |  inschrijven  |  afmelden  |   contact
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: